TigerTigerTigerTiger

Diskutera med styrelsen!

Johan Rehnsfelt och Maja Asperö Lind har tagit plats i studion för att avlägga veckans heta ämnen, Tiger Woods och Jeggings bland annat. Vad tycker du?

FROSSERI I TIGERHÄRVAN
Tiger Woods har letat sig ända in i SVT:s Debatt. Bra eller oseriöst? Och varför älskar vi att gotta oss i kändisarnas otrohetsaffärer egentligen?

SVD:s tv-krönikör Kristin Lundell skriver att Tiger-debatten har nått vägs ände, är vi trötta på Tiger Woods nu? Och håller du med Meral Tasbas som i Debatt säger att folk klagar för mycket på Tiger när det kanske lika gärna är svenska frun Elins fel?

Lär Kristin Lundells krönika 

SVENSK ALLSÅNG KAN BLI VÄRLDSARV
FN-organet Unesco tycker inte att det räcker att göra listor på de stora materiella världsarven så som Kinesiska muren och Frihetsgudinnan - nu ska vi även lista våra ickemateriella kulturarv. I Sverige tror etnologer att allsång, luciafirande och fäbodvallar kommer hamna högt på listan över världsarv som vi inte kan ta på.

Vill vi att allsång på skansen ska bli världsarv och skyddas för evigt?

Läs om de nya världsarven 

JEGGINGS
Hollywoodstjärnorna har fått ett nytt favoritplagg enligt Expressen, nämligen "jeggings" och alla coola kids som Paris Hilton, Rihanna och Lindsay Lohan springer runt i just jeggings. Man kan se det som en utveckling från trenden med jättetajta stretchjeans, jeggings går dock steget längre och är helt enkelt tights som man har målat gula jeanssträck på.

Snyggt eller fult?

Är leggings och jeggings något vi kommer se tillbaks på om femton år och tänka "hur fan klädde vi oss" eller kommer det fortsätta vara ett bekvämt och trendigt plagg i framtiden?

Titta på jeggings 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".