1 av 2
Casablanca och Hanna!
2 av 2
Ankan i vår Malmöstudio.

Casablanca och Anders och Måns

Fenomenet "Supergrupp" börjar så smått etablera sig, och som ännu en bekräftelse på trenden kliver nu Casablanca ut i strålkastarljuset! Gruppen består av Sahara Hotnights-Josefine, Melody Club-Erik, Space Age Baby Jane-Anders. Ryan Roxie, som till vardags spelar med Roxie77, och som turnérat med Alice Cooper i över tio år, och så trumfkortet: Mats Rubarth, tidigare fotbollspelare i AIK. Under två år har dom repat och spelat in, och nu, äntligen verkar dom ha filat färdigt på rockriffen. På P3 guld, den 19 januari blir det världspremiär för deras första singel Downtown, och i april släpps albumet.  Hela gänget kommer på besök hos P3 Populär klockan 10! (Vår nya sändningstid).


Allas vår favoritduo Anders och Måns kommer snart synas i TV rutan igen! Den 14 januari, dvs nu på torsdag är det premiär för "Succéduon". En verklighetsbaserad humorserie "om manlig vänskap och mänsklig dumhet". Efter elva kommer dom till P3 Populär!

Missa inte detta goa å gla-a program! 10-12 i P3!

/Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".