Basshunter a.k.a Jonas Altberg, foto Scanpix

Var med och diskutera! Basshunter, 3D-trend och digital begravning!

I Styrelsen i dag sitter Pål Hollender och Tara Moshizi! Var med och tyck till du med! Här är ämnena:

*Allas vår Basshunter har klivit in i Engelska kändis-Big Brother. Han har redan hunnit göra succé genom att dumpa sin svenska flickvän, legat med Ronnie Woods ex Katia Ivanova, vägrat utföra uppdrag och straffats genom att få höra sin egen låt i SJU timmar! Dessutom har han sprungit naken genom huset.. Vad tycker du om Basshunters dokusåpekarriär? Skäms vi eller är vi stolta?

*Det är inte helt lätt att få ett värdigt digitalt avslut, eftersom allt en person gjort på nätet finns kvar när man dör. Att stänga ner ett Facebook-konto kan vara näst intill omöjligt eftersom det bara är den avlidne som har inloggningsuppgifter. Nu vill ett svenskt företag ändra på det här och lanserar därför en tjänst som bestämmer vad som händer med ens internetliv när man dör. Vad tycker du om detta och vilket skulle ditt sista facebook-meddelande vara?

*3Dn håller på att ta över världen! I år väntas 3D TVn slå igenom, 3D filmpremiärerna haglar och nu kommer även en massa filmklassiker göras om i 3D versioner! På nätet poppar allt fler 3D sajter upp och även ordbehandlingsprogram kommer i 3D versioner. Hur stor kommer trenden bli och kommer den gamla hederliga 2Dn försvinna helt?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".