Webbfrågor och tips!

I dag tipsar våra experter Niklas Alicki och Julia Skott om en massa roliga och intressanta webbsidor, och efteråt ska vi försöka lägga upp så många tips som möjligt. Här har vi några av våra lyssnares frågor och skriv gärna en kommentar om du har svar på någon fråga!

Sussi skriver:
Behöver desperat en bra blogg om stickning och virkning! jag har blivit beroende av garn :) tack för ett bra program!

Linda skriver:
Jag undrar om det finns någon bra sida där man kan lägga upp sina fotografier och dela dem med andra (tex skicka en länk). Utan att dela med resten av världen. Som ett privat fotoalbum för de man vill ska se. Sen några bra och inspirerande bloggar/hemsidor om kreativa människor :) Illustrationer, målningar, handarbeten... typ :)

Staffan skriver:
Jag å min tjej började för en tid sen olika brädspel på nätet. Monopol är stört roligt, å lättsamt då datorn räknar å håller reda på att. Men spelen är olika kvalité, å en del kan man inte spela flera spelare på ect ect. Jag letar efter en bra sida men stort utbud av klassiska och nya brädspel. Inget krångel med installationer och "prova i 60min-tjaffs" och med fler spelar läge. Tack på förhand!

Sofia skriver:
Jag vill gärna ha tips på tv-seriesajter! Diskussionsforum och nyhetssajter där man får veta det senaste om alla nya tv-serier.

Mattias skriver:
Om man ska byta webbläsare ska man självklart även beakta Google:s Chrome, som är på stark frammarsch, och är väldans snabb! Tack för många bra program, lyssnar alltid!

Felix skriver:
Tycker at OPERA är bästa WEB-browsern!

Erik skriver:
Jag är målare och funderar på om det finns någon blogg eller liknande om att jobba eller jobba som målare i U.S.A.

Anna skriver:
Jag undrar vad limited proflie på Facebook betyder? De vänner jag bockar i på den listan, kan dom inte se mina statusuppdateringar eller är det tvärt om?

Johan skriver:
Jag ska till Sydamerika i tre månader Kommer givetvis att fotas hej vilt. Har ni något bra tips på en sajt där man gratis kan lägga upp sina bilder så man slipper tappa bort dem eller bli bestulen på hela sin förevigade semester?

Nisse skriver:
Vill tipsa om Pusha.se som är en svensk version av länkportalen Digg.com - här dyker dom hetaste trenderna på det svenska nätet upp först. Ãr dessutom en grym tjänst om man vill att fler ska hitta till ens webbsida. Sidan används både av små bloggar och stora sidor som DN och SVD.

Anna skriver:
Jag skulle vilja ha tips om en riktigt bra svensk counterstrike sida med servrar och statistik!

Klara skriver:
Finns det någon blogg om jordbruk och kossor och liknande?

Klas skriver:
Finns det några bra bloggar för killar? Förresten va det opera som var först med flikar?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".