Styrelsen: minigrisar, Lady Gaga och filmen går i barndom!

Idag är det onsdag och Styrelsen sammanträder. Idag har allsmäktiga Karin Ström och Maja Asperö Lind följande på dagordningen:

- Minigrisen - den nya chihuahuan? Förra hösten adopterade Paris Hilton "Princess Pigelette" och Victoria Beckham överraskade maken David med två stycken. Nu vill Jessica Simpson. Vi pratar såklart om minigrisen, den lilla rosa vännen som går en ny vår till mötes. Varför har den blivit så populär? Och vad ska man med den till?

- Filmen går i barndom. Att det görs filmer för barn är knappast någon nyhet. Men nu har inte mindre än tre kreddiga regissörer gett sig på att filmatisera barnböcker. Wes Anderson gör "Den fantastiska räven", Spike Jonze gör "" och Tim Burton gör "Alice i underlandet". Och de verkar även rikta sig till vuxna som vill minnas hur det var när mamma läste godnattsaga. Vilken barnbok skulle du vilja se filmatiserad?

- All we hear is radio Gaga. På drygt ett år har Lady Gaga blivit en megastjärna med nästan tre miljoner fans på Twitter och fem miljoner på Facebook. Hon har hyllats för sin fantasifulla klädstil och egensinnighet. Samtidigt gör hon reklam för läppstift, hörlurar, kameror och nu senast . Vad vill hon egentligen? Och hur stor kan hon bli?

Dela med er av åsikter, så kanske vi tar upp det i programmet!