Pillesnas i vas...

Styrelsen kommer i dag att diskutera skidskytten Björn Ferrys framtid som konstnär. Vad tycker du om han konstverk? Borde han fortsätta sin skidskyttekarriär eller satsa på konsten på heltid? Vad skulle du göra om du fick en pillesnas i vas i present?

Björn Ferry är inte ensam om att ha en kreativ karriär vid sidan om sporten. Bronsmedaljören i slalom, André Myhrer, firade hemkomsten till Sverige med att giga på Arlanda och framföra låten "kommer hem med metall" som han spelat in med sitt after-ski-band Två Backar Läsk. Härligt eller förfärligt?

Vi frågar oss också vad grejen med "På spåret" är. Hur kommer det sig att alla våra vänner stannar hemma på fredagkvällarna för att titta på ett frågesportsprogram? Vad är det som gör programmet hippt och är "På Spåret" nya Emmabodafestivalen?

Sist men inte minst diskuterar vi fenomenet med twittrare som huvudpersoner i teveserier. Tv-bolaget CBS göra en tv-serie om twittraren med William Shatner i rollen som den "kloka" farsan och i höst kommer även en film om Facebook-sagan med Justin Timberlake i en av rollerna. Det är också en teveserie på g som handlar om 29-åriga Justin Halpern som flyttar hem till sina föräldrar och skapar Twitterprofilen "Shit my dad says". Den handlar helt enkelt om sjuka grejor hans pappa säger och profilen har redan över en miljon fans. Hur tusan gör man en hel tv-serie av 140-teckens-tweets? Och är det en bra idé eller börjar vi inte bli lite trötta på att sociala medier ska användas överallt?

I Styrelsen sitter denna veckan Nina Johansson och Mogge Sseruwagi, men vi vill veta vad du tycker! Kommentera här nedanför!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista