1 av 2
Anna Bergendahl och Peter Jöback gick vidare till finalen i Globen. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
2 av 2
Babak Najafi.

Peter Jöback och Babak Najafi!

Jag hade fel! Hanna sjöng inte Orups "Jag blir hellre jagad av vargar" på P3-konferensen i fredags. Hon sjöng "Stockholm". Dessutom gjorde P3 Populär-redaktionen en finstämd tolkning av "Eternal flame". 

Nu har vi dock hämtat oss från helgens eskapader och ser fram emot en festlig vecka! Innan vi drar på Malmöturné hinner vi med en sista show från huvudstaden och vi får besök av ingen mindre än Peter Jöback! Hans powerballad "Hollow" tog honom till Melodifestivalsfinalen i Globen och nu undrar vi hur han gör för att maxa sin lasershow till på lördag.

Regissören Babak Najafi har tidigare gjort flera kortfilmer och i vår långfilmsdebuterar han med dramat Sebbe. Men han är inte vilken debutant som helst: nyligen utsågs Sebbe till årets debutfilm på filmfestivalen i Berlin!

Vi ska även snacka med Isabella "Blondinbella" Löwengrip som tillsammans med bloggaren Tyra Sjöstedt ska leda en livesänd talkshow på webben.

/Julia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista