Moto Boy är aktuell med sin andra platta "Lost in the call". Foto: Maja Atterstig

Moto Boy och klubbskola!

Oskar Humlebo aka Moto Boy är så himla fin. Bara titta på honom! Med rött läppstift och elgitarr i handen sätter han tonårshjärtan i brand med sina vackra texter om kärlek när den är som svårast. Jag kan knappt lyssna på "Young love" utan att snyfta, men när han kommer på besök i morgon lovar jag att behärska mig så gott det går.

Efter 11 ska vi anordna klubbskola! Vår expertpanel Elin Alvemark, Sanna Åkesson och Staffan Lindberg ska få dela med sig av sina bästa tips på hur man går till väga om man vill starta klubb, hur man kommer på bästa klubbnamnet och hur man får folk att faktiskt pallra sig dit. Har du någon fråga till våra klubbexperter, kan du maila eller skriva i kommentarsfältet här nedanför!

Dessutom har jag träffat designstudenterna Amanda Boierth och Kerstin Mächs som har skildrat Daniel och Victorias liv - i textil.

Ännu en rafflande Malmösändning alltså, vi drar igång kl 10!

/Julia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista