1 av 2
David Pagmar aka Monty.
2 av 2
Körsångerskan Britta Bergström.

Monty, Ika i rutan & crazy varumärken

Om ni lagt namnet Montt Mardié på minnet, kan ni programmera om hjärnan på en gång. Numera skriver David Pagmar låtar på svenska och har bytt artistnamn till Monty! Varför han bytt artist-alter ego får ni höra när han gästar oss efter tio!

Vår andra gäst, Jakob Lusensky, var tidigare dj men sadlade om till varumärkeskonsult. Hans nya bok "Sounds like branding" handlar om hur företag marknadsför sig genom musik och hur artister satsar mer och mer på sina personliga varumärken. Ett klockrent exempel är ju Lady Gaga och vi vill självklart veta vad Jakob har att säga om hennes marknadsföringssaga.

Malin har träffat en av Sveriges mest kända, men samtidigt okända körsångerskor: Britta Bergström. Vi har sett henne stötta upp artisterna i både Idol och Melodifestivalen, men vem är hon egentligen?!

Vi ska också snacka med Lina Thomsgård som startat Rättviseförmedlingen, och så ska vår reporter Philippa Magnusson göra upp med sin stora barndomsskräck, "Ika i rutan"!

En fullspäckad show med andra ord, vi kör igång kl 10!

/Julia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista