Styrelsen: Symboliska kyssar, nakentrenden & moderna förslitningsskador

Vi vill självklart att du ska vara med och diskutera, och kanske läser Hanna upp just din åsikt!

- Mus-arm, sms-tumme och wiinjuries har vi hört talas om, men sms-förslitningsskadan måste ändå vara den värsta. 16-åriga Annie Levitz, 16 år har tvingats operera sina handleder efter att ha skickat över 100 sms om dagen i flera år. "Jag började tappa känseln i händerna och de domnade bort", säger hon. Vad säger den här skadan om vår samtid?

Vilka förslitningsskador tror ni att vi kommer se mer av i framtiden?

- I Petra Mede Show häromdagen hånglade Petra Mede upp sin sidekick Andreas Lundstedt, efter en liten sketch där Mede driver med hivfobi. Och det är absolut inte första gången en kyss får uppmärksamhet, och får stå som symbol för något. Judas förrådde Jesus med en kyss och i höstas fick Idol-Adam Lambert en massa skit efter att han hånglat med sin manliga dansare på en musikgala. 

Minns ni andra kyssar med stort symbolvärde? Har ni några önskehånglare? Och vad skulle deras kyssar betyda?

Vårens nya trend är att se naken ut - fast med kläderna på. Plaggen ska vara beige och hudfärgade, och tidningen Bon kallar det nya färgsnåla sminket "en äkta och sann hyllning till individualismen".

Vad tror ni att nakentrenden är ett tecken på? Och har vi verkligen saknat beige?!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista