Familjen, Magnus Krepper & Danmark x 2!

Familjen eller Johan T Karlsson, som han egentligen heter, slog för ett par år sen igenom med megahitten . Låten var från början tänkt att bli en sång på syrrans bröllop men blev sen så bra att han var tvungen att göra fler låtar. Johan brukar tralla helt fritt och osökt i duschen och det är så dom flesta av hans låtar kommer till! Nu är han aktuell med andra plattan Mänskligheten och kommer dessutom och gästar oss!

Magnus Krepper har nyligen synts i tre stora tv-serier: Solsidan, Millenniumdeckarna och som kommissarie Winter. Magnus har berättat i tidigare intervjuer att han haft problem eftersom han går så djupt in i sina roller. Knarklangaren Morgan, som han spelade i filmen "Mun mot mun", tog till exempel lång tid att få ur kroppen. Magnus kommer hit!

Tre mustiga inslag blir det: Julia har träffat regissören Palle Granhöj och varit på dansföreställningen W Undertow där publiken får krypa in under en enorm kjol. Jesper har träffat det danska bandet Efterklang när dom var i Stockholm. Nana ska prata om kawaii på sitt eget speciella sätt!

Lyssna då!
/Vera

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista