Redaktionens bästa Youtubeklipp

Youtube firar fem år och vi alla undrar hur tiden kunde gå så långsamt. Har vi inte alltid haft möjligheten att lägga upp film och titta på fantastiska tabbar eller stora tårdrypande ögonblick?

Lyssna på summeringen

Här nedan plockar vi fram några klipp som vi inte hade fått se om det inte vore för femåringen. Vilken är din favorit?

Hanna Fahls favorit:

Stevie Nicks från Fleetwood Mac sitter i sminket i logen och sjunger med i "Wild heart". Älskar det här klippet, titta på hennes ansikte, på hur liksom lätt hon är när hon sjunger.

Calles Dernulfs favorit:

Ett exempel på Youtubes genomslag då Enrique Iglesias gång efter gång tvingas förklara att det inte är han som sjunger och att det är någon som driver med honom.

Oavsett om klippet avslöjar Enrique under en dålig dag eller inte så visar det på hur mycket svårare det är idag att upprätthålla en image bara genom fina pressmeddelande då dina fans och ovänner ständigt publicerar allt du gör, eller inte gör.

Nana Håkanssons favorit:

När jag är på dåligt humör brukar jag titta på det här underbara klippet där fyra-åriga Matilda blir attackerad av en bäver. Taskigt att skratta åt barn som bli skadade, men det var faktiskt Matilda som gav sig på bävern först. Och det roligaste är ju egentligen att Matildas pappa filmade händelsen - istället för att förhindra den.

Julia Blombergs favorit:

Jag är verkligen inget fan av jobbiga barn irl, men på Youtube är de faktiskt sjukt underhållande! Min absoluta favorit är "David after dentist".

Sjuåriga David har bedövats för att dra ut en tand och i bilen på väg hem är han hög som ett hus, hallucinerar att hans pappa har fyra ögon och säger skitroliga saker.

Det bästa är när han ställer sig upp och vrålar rakt ut för att i nästa sekund sjunka ner på sätet, se fullkomligt nerknarkad ut och säga "I don't feel tired".

Vera Sjunnessons favorit:

Mycket som står på spel när man ska välja ut ETT you tube-klipp! Min hjärna är nämligen fullproppad. Ska jag välja en klassikern som när transan Divine äter hundskit i Pink flamingo? Andy Kaufman som sjunger "I trusted you" i tight orange dräkt? Ett massbröllop i Sydkorea?

Den galna ryska kvinnan som äger 130 katter? Arbetare i Spanien som betalar för att få slå sönder hotellrum med släggor? Och det här är ändå bara en promille av roliga klipp jag har som favoriter! Så jag kör lite platt fall. Och orkar inte vara så jäkla pretto. Det får bli Kissie och hennes hundjävel. Ett av de roligaste Kissie-klippen. Förklarar ganska väl hur jag känner mig just i dag! Gillar attityden. Puss!

Jesper Engströms favorit:

Det jag gillar med Youtube är blandningen av högt och lågt och hur dom ibland möts på ett fantastiskt sätt. Vad händer till exempel om en musikalisk pianokatt gör succé? Jo, då finns det en litauisk kompositör nånstans som gör en klassisk konsert av det hela.BONUS:
Serge Gainsbourg är full