Har du stalkat din idol - och hur gick det?

Om en stund kommer Coco Moodysson till studion och Coco har precis släppt sitt seriealbum "Jag är ditt fan in i döden" som handlar hennes ganska extrema intresse för bandet The Cure. Och vi vill även höra dina bästa idolminnen! Har du stalkat din tonårsidol, skickat hemmagjorda presenter eller sagt något riktigt pinsamt när ni väl träffats?

Vi vill ha din historia, så maila oss eller skriv en kommentar här nedanför!

Vår musikredaktör Karin Gunnarsson bjussar på sitt största/värsta idolmöte här nedan, klick klick...

Som musikredaktör på P3 får man ibland förfrågningar från skivbolagen att gå på så kallade "Meet and greet", vilket betyder att man helt enkelt får träffa någon av bolagets artister som är i Sverige för att göra promotion.

Jag har konsekvent tackat nej, tycker det verkar jobbigt och lite pinsamt och vad ska man säga?

Hursomhelst dök förfrågan upp om att Chris Brown skulle träffa fans och lite branschfolk när han var här och jag älskar honom!!

Efter mkt ångest och om och men så beslutade jag mig för att hänga på och träffa honom.

Inne i Globen trängdes jag med skivbolagsfolk, en bunt lyriska fans, taggade och till-tänderna-piffade tjejer samt Chris säkerhetsfolk och hans mamma!

Till slut dök han upp, log världens leende, signerade en plansch, jag klämde ur mig att jag älskar hans musik och hur fantastisk jag tyckte han var när han senaste besökte Sverige.

Han var jättetrevlig, log och pratade på om hur roligt det var att jag var där.

Världens gulligaste!!!

Bilden vi tog tillsammans blev väldigt snabbt min facebookbild och jag kände att det där med "Meet and greet kanske var lite märkligt men absolut värt det.

Typ två veckor senare briserade bomben, nyheten om att Rihanna på väg till Grammygalan blivit misshandlad av sin pojkvän, ingen mindre än just...Chris Brown.

Ridå.

Kände mig grundlurad och väldigt sviken på något konstigt sätt. Han som verkade vara världens bästa var ett riktigt as.

Snabbt byte av profilbild och idol.

/Karin Gunnarsson