En tjusig teckning av åttamannabandet The Concretes

Onsdag: Vi snackar hårdrock och träffar the Concretes

Onsdag innebär som vanligt Styrelsen. I timme två besöker Fredrik Virtanen och Nöjesguidens nya Malmöredaktör Kajsa Haidl oss. Det kommer att snackas IDOL, proggiga barnböcker och dataspel som... ja, skaver. Låter det intressant? Givetvis, så missa inte det! 

Men först får vi besök av Melker Becker och Mattias Lindeblad. De har tillsammans skrivit boken Mer hårdrock där vi får träffa några av hårdrockens största stjärnor, från killarna i In Flames till Lars the drummer Ulrich himself. 

Sen får vi besök i studion av Lisa Millberg och Daniel Värjö från the Concretes. De kommer prata om nya skivan WYMH. OBS. Tydligen är det fritt för tolkning här. Du kan uttala det som bokstavskombinationen, alternativt spexa till det genom att läsa ut det som: Wish you were here. Ja. Lisa som döpt skivan får berätta mer om titeln och dess innebörd.

Vi hörs imorn!

xoxo Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".