Nytatuerad Malmöreporter!

I torsdagens P3 Populär blir det tatueringstema! Ebba Cronstedt har prytt både bok- och tidningsomslag med sin gaddade kropp. Hon är med oss i studion tillsammans med rapparen Näääk och pratar tatueringar. Märta har besökt Heidi Hays studio i Göteborg och så djupdyker vi bland tatueringsböcker.

I förra veckan när jag satt och planerade temat så hojtade en vän till på chatten: "Adam (Dorsett, en amerikansk tatuerare) är i stan, ska du gadda dig?" Bläcksuget trängde på och jag bestämde mig för att hylla min mormor Hanna med en tatuering. Först när jag hade bokat tiden och skickat idén så insåg jag att det ju även är vår kära programledares namn. Nu är den ett dygn gammal och ont gör det, men fin blev den. Enligt både Heidi Hay och författaren och journalisten Elisabeth Åsbrink som skrivit boken "Bläck" är det hett med textmotiv just nu. Inte för att det spelar någon roll. Min fjärde tatuering kommer sitta där tills jag dör.

Är du tatuerad? Skulle du aldrig komma på tanken eller är du sugen? Berätta! Skicka en bild på ditt motiv till p3popular@sr.se och ställ en fråga till våra gäster i kommentarsfältet!

/Christin