BEST OF P3 2010!

Fira juldagen med P3 och Hanna Fahl! I åtta härliga timmar får du lyssna på de allra bästa klippen, dom skönaste intervjuerna och de roligaste sketcherna från året som gått. Dessutom kommer hela tjocka P3 familjen på besök!

08 - LYSSNARNAS ÅR  

Vad vore P3 utan er som lyssnar? Inte mycket, konstaterar Morgan Larsson från Christer tillsammans med Hanna. Den här timmen får vi njuta av dom roligaste och konstigaste lyssnarsamtalen, som bland annat kommer från Christin som en dag i hamburgerkön blir handlöst förälskad i tjejen bakom kassan. Från Hallå P3 kommer ett mycket känslofyllt samtal från en kille som blivit utstött av sin kristna familj på grund av sin sexualitet, och så blir Hasse Aro uppringd av en tjej som är besatt av att leta lik..

 09 - VALET  

Kan partiledarna avslöja sina egentliga sympatier genom att ta ställning för eller emot hypotetiska zombieattaker? Det ville Brunchrapportens Henrik Torehammar ta reda på genom sina partiledarintervjuer. Den här timmen får vi höra ett smakprov från partiledarna och bland annat får Mellan 12 och 14 gör vi ett uppehåll för tracks, sen fortsätter vi!!  vi svar på hur Mona Sahlin skulle ställa sig kommunala dagskryptor till vampyrerna i midnattsolens Kiruna.
Lite senare denna timme får vi höra när Tomas Bodström vägrade drogtesta sig framför P3 nyheters reportrar. En händelse som ledde till mycket diskussioner och stora rubriker.  

 10 - UNDERHÅLLNING

P3 Kultur´s Johanna Koljonen myser in sig i vinterstudion och snackar om inte lika mysiga saker från Sveriges smutsiga kulturarv. Vi får en grundlig genomgång av låtskrivaren, sångaren, mytomanen och silvertjuven Johnny Bodes liv och får höra smakprov från hans vidriga snusk-låtar från 60-talet. Här är vi faktiskt beredda att utfärda en varning till alla känsliga lyssnare! Det kommer att förekomma ord som du helst önskade att du aldrig hade hört..

Efter denna kallsup pulsar vi vidare i P3 Planets fotspår och går på (så in i h**te) falsksjungande after ski i Riksgränsen.

 
11 -GLAMOUR OCH MUSIKHJÄLPEN

Allas vår älskade Robyn är lika mediaskygg som hon är grym. Trots detta lyckades P3 Populär knipa henne för en intervju i våras. Bland annat berättar hon om sina framtidsdrömmar och vad hon tycker om att bli påhoppad av fans på stan.
Det blir också glitter och glamour när vi minns tillbaks till 2010 års P3 guld där en något märklig figur tog emot pris för årets dans. Senare denna timme får vi glimtar från Musikhjälpen som i år sändes från Malmö. Med hjälp av svenska folket lyckades programledarna Nour El-Refai, Martina Thun och Jason Diakité a.k.a Timbuktu samla in över 12 miljoner kronor!!!


Mellan 12 och 14 gör vi ett uppehåll för tracks, sen fortsätter vi!!


14 - HUMOR!

Hanna Fahl får besök av Humorhimlens programledare Matilda Kihlberg som berättar om årets mest önskade humorklipp och den bejublade humorturnén. Vi får höra klipp från bland annat Lilla Al Fadji som Doktor Love, folklivsforskaren Job Andersson från Mammas Nya kille och Cirkus Kiev som spelar de bästa nordkoreanska fotbollshitsen.

15 - MUSIK

P3 Musik´s Karin Gunnarsson och Germund Stenhag sammanfattar musikåret och spelar upp sina tre favoritlåtar från 2010. Dessutom blir det exklusiv intervju med Lykke Li, en riktig gråtstund med Fredrik Virtanen och så blickar P3 Dans Calle Dernulf tillbaks till 90 talets club-klimat.

16 - MORGONPASSET

Kodjo Akolor från Morgonpasset i Stockholm, Soraya Hashim från Morgonpasset helg och Julia Blomberg från Morgonpasset sommar gästar Hanna i studion! Dom snackar bland annat om hur det är att åka till jobbet när alla andra går hem från krogen och så spelar dom upp sina bästa klipp från året som gått. Bland annat får vi höra när Kodjo och Martina blev attakerade av barnzombies och när Morgonpasset sommar spelade kobingo med en get!

17 - NYHETSÅRET

Stina Ivansson från P3 Nyheter sammanfattar årets stora nyhetshändelser och går igenom dom viktigaste orden som vi lärt oss under 2010. Om du glömt vad köttklister, Vovozuela eller paradkalesh är så ska du spetsa öronen nu. Dessutom får vi följa med Verkligheten på en vårdcentral för papperslösa i deras mycket uppskattade serie ”Hemliga kliniken”. Lite senare denna timme får Hanna besök av Simon Svensson och Jonatan Unge från Tankesmedjan som berättar om hur dom gör för att komma på roliga idéer och så spelar dom upp sina bästa klipp från året som gått.