Håll koll på Joel!

2008-05-05: Falkenberg, J-Södras motståndare ikväll, är Superettans överraskning så här långt. Framförallt är det kvicksilvret på topp, Joel Johansson, som övertygat med tre fullträffar och belönades med stående ovationer i den senaste hemmamatchen.

Nog bör J-Södra ha bra koll på Falkenbergs spjutspetsar. En kväll i oktober ifjol hade J-Södra ett bra läge att skaka sig loss från bottenstriden.

Då som nu stod Falkenberg som motståndare. Hur det gick? Jo, efter sju minuter var det mer eller mindre avgjort. Det var 0-2 efter att Joel Johansson och mittfältaren Ricardo Penella gjort varsitt mål. Det blev 1-3.

Joel Johansson fick fram till förra våren mest agera inhoppare i allsvenskan för Halmstad, men efter den här starten i Falkenberg så ligger allsvenskt spel igen inte långt borta.

* * *

J-Södra, en poäng på tre matcher. Men med facit i hand kan man också konstatera att det har varit bra motstånd på vägen, med undantag då för Degerfors.

Åtvidaberg imponerar stort. Fyra raka i säsongsupptakten och ÅFF har kvaliteterna och ingredienserna i laget för att till och med kunna vinna Superettan. Därifrån till allsvenskan är det sen ett jättekliv.

* * *

Bra väder ikväll, men frågan är om publiksiffran orkar upp över 2000?