Skillnad på oavgjort och oavgjort

2008-05-14: Oavgjort mot Degerfors och Falkenberg hemma var förlorade poäng, men oavgjort borta mot Landskrona var en vunnen poäng och en känsla av vinnare framstod i J-Södralägret, trots att nollan i vinstkolumnen stod kvar.

- Vi fick matchen dit vi ville i första halvlek. Vi fick längre anfall och kunde fylla på med folk på kanterna och hade med oss 1-0 i halvtid. Sen fick dom 1-1 tidigt i den andra halvleken och vi fick inte fast bollen på deras planhalva på samma sätt, så vi får vara nöjda med en poäng. Men nu är vi på rätt väg, sade Christer Persson.

BoIS hade gott om målchanser, det råder det ingen tvekan om, och det är snudd på ett mirakel att det bara blev ett skott i mål bakom Alexander Nadj.

Men BoIS är ett tungt lag att möta och fram tills igår har dom nött ner och malt sönder allt motstånd. J-Södra lyckades dock stå emot och faktum är att försvarsspelet blir allt bättre och det känns helt rätt att bygga grunden därifrån, nu när offensiven inte ger mycket resultat.

Fem omgångar har spelats och det är fortfarande bara en forward som gjort mål, Kristen Viikmäe. Tommy Thelin och Johan Fäger står fortfarande på noll mål. Det är oroväckande.