Ute ur cupen

2008-05-18: Degerfors vände 0-1 till 3-1 och därmed är J-Södra ute ur Svenska Cupen. Emil Backlund gjorde J-Södras spel.

J-Södra hade sina chanser i den första halvleken, men det är problem med målskyttet. Så det är kanske inte konstigt att en mittfältare, som varit borta mycket, gör det enda målet.

- Visst, J-Södra kunde haft en en ledning i första halvlek. Men i andra halvlek var det inget snack om saken, tyckte Degerforstränaren Janne Stahre.

Nu fick i alla fall spelare som Emil Backlund, Michel Kamhie och Ville Elkari nödvändig matchträning, eftersom flera spelare var sjuka och hemma i Jönköping.

Startelvan:

Axelsson
Erik Backlund - Skördåker - Karlsson - Klancar
Emil Backlund - Fendrich - Backman - Elkari
Viikmäe - Kamhie

* * *

Själv såg jag igår Trollhättan vinna toppmötet med IFK Värnamo igår med 3-1. Trollhättan har som mål att ta klivet upp i Superettan och jag sätter inte emot. Trollhättan imponerade och Lars-Olof Mattssons prioriterar försvarsspelet och det syns. Det är sällan man ser ett lag ligga så rätt i positionerna som Trollhättan gjorde, men så har man också kunnat spela med samma startelva i stort sett hela säsongen.