Nyhetstorka!

2008-06-09: Blir ibland imponerad av medierna som lyckas göra nyhet av ingenting....senast i raden av dessa ickenyheter (borde finnas i SAOL) är det som EM-rapporteringen kretsat om senaste dygnen, nämligen Zlatans uttalande om Seb. Larsson och Fredrik Stoor.

Kort sammanfattat sa Zlatan följande:

Att Larsson och Stoor är intressanta spelare med en internationell spelstil och att han hoppades att de skulle få sina genombrott och få sina genombrott.

Märk väl:

- han sa inte om de skulle spela från start

- han sa inte på bekostnad av vem

- han sade också att det finns andra som tar ut laget, inte jag (Zlatan)

Hur detta kan vara en nyhet är helt otroligt...
..klart att spelare i truppen har sina åsikter....

***

Nästa ickenyhet är att framförallt tv 4 påstår att Sveriges lag (i lördags) haft en dag som bara kretsat kring ett krismöte!.....anledningen till denna ickenyhet var att Lagerbäck sagt att han sagt till spelarna att passa sig för vad de säger utåt för allt kan vändas mot dem....hur man kan få detta till att hela dagen kretsat kring detta är smått beundransvärt.... det är en sak om inte de har något bättre att prata om i tv....men att laget haft en krisdag är nog lika otroligt som att någon av sportjournalisterna som lagt fram denna ockenyhet skulle få nobelpris i litteratur.

***

Kom in i matchen journalister!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista