vanTastiskt!

2008-06-10: Holland visade upp ett härligt spel igår, Ruud och Sneijder var heta som en kamin i ett militärtält vid tvåsiffriga minusgrader.

Samtidigt var Italien tama som kattungar som inte hunnit öppna ögonen än......det hade Donadoni gjort och det han fick se gjorde bara hans ögon svartare och svartare.

***

Tycker Fröjdfelt gör en mycket bra match....många svåra PÅ-GRÄNSEN-SITUATIONER, men jag tycker han klarar det  alant. Så Sverige kom in fint i turneringen hoppas det fortsätter på den vägen ikväll.

***

Hoppade över den första EM-matchen för min del det här EM. Rumänien - Frankrike byttes ut mot Södra - Brommapojkarna. Och jag måste bara säga något om Södra årgång 2008.
- det finns ingen spelidé.....har kollat nästan alla hemmamatcher och ser fortfarande ingen röd tråd
- häromåret var Södra ett av de mest vältränade lagen i Superettan....nu är orken noll
- dessutom är steget borta för många av spelarne....inget tempo eller intensitet alls...har hört att det var spelarna som ville få bort Olle.....undrar om de ångrar sig nu. Jag var redan från början tveksam till Ek och jag undrar hur länge man har tålamod att vänta på att Södra ska leverera. Första året i Superettan försökte Södra spela en fotboll på marken , riktigt fin fotboll.

Andra året var i snitt 6-7 ordinarie spelare borta pga skada men ändå kämpade man sig till en och annan poäng på orken man hade u truppen.....den fina fotbollen uteblev när för många viktiga spelare var borta.

I år är nästan alla hela, men ändå finns ingen spelidé i syne. Dags att agera i styrelsen innan det är för sent enligt mig.....och jag ser bara en lösning....Olle.

Syns i eftermiddag med matchuppladdning

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista