Zlatan SHOW!

2008-06-11: En förutsättning för att Sverige ska lyckas är att de bästa spelarna levererar....och det gjorde Zlatan. Ett väggspel och sen hänger han den i bortre.....ett klassmål som det bara finns ett fåtal som gör upprepade gånger....och Zlatan är en av dem....utan Zlatan hade vi förmodligen suttit här med 0-0 nu...men Zlatan är unik och vi vann med 2-0...underbart.

***

Går inte beskriva känslan efter tre poäng....resultatet av detta är ju att man inte måste slå Spanien...skönt!

***

Vad gör Grekland? Ja, det kan man ju verkligen undra....rulla boll i backlinjen för att få 0-0 eller för att explodera sista 10...jag vet inte....fråga Otto han vet väl får vi hoppas.....hursomhelst är det tur för fotbollen att inte det spel som Grekland levererar lönar sig.

***

Ni som läste bloggen igår vet ju att jag påstod att man skulle passa sig för att såga Lagerbäcks uttagning av Daniel Andersson....så rätt jag hade...och Lagerbäck visade återigen att han kan mer fotboll än oss dödliga.

***

Tack Zlatan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista