Vände det för hemmanationerna nu?

2008-06-13: Hemmanationerna vaknade (i alla fall en av dem) lika sent som Ord-Gissnings-Lekarna börjar på tv på nattetid. Mycket talar för att det var för sent, men nu är i alla fall Österike med i matchen.....krävs dock en vinst mot Tyskland

Satt och tänkte att det hemmanationernas EM är trögflytande som härdat plastic padding....igår åkte ju Österike på ett offsidemål.....men så på övertid pekade mannen i svart på 11-meterspunken och Österike fick chansen till konstgjord andning i några dagar.....så en liten gnutta flyt glimtade fram mitt i allt elende!

***

I Sverigelägret verkar allt lugnt, Kim och Rosenberg blev lite putta på varandra efter en tackling, annars har det inte hänt så mycket mer.....den stora frågan är om Lagerbäck ska göra en Benitez......dvs rotera laget som en Anders Svensson i kebabfinten. Jag tror inte vi ska chansa att spela alla ”ordinarie” spelare mot Spanien för att riskera trötthet och skador till Rysslandsmatchen. Jag vill göra följande byten:

Alex --> Stoor

Chippen --> Seb. Larsson

Henke --> Elmander

Zlatan --> Rosenberg

Daniel --> Linderoth

Anders --> Källström

De två första är ju självklara pga skador, och Linderoth vill jag se om han är fit (i alla fall en halvlek)

***

Nu är det fredag...skönt....då blir det fredagsfika på jobbet!!!!....kan snackas lite fotboll då kanske....finns det något annat samtalsämne förresten....jo, jag jobbar på högskolan och vi har fikarummet mot Munksjön.....mitt i munksjön sprutar det upp vatten ca 1 meter.....vi undrar varför.....någon som vet......detta är det enda samtalsämnet förutom fotboll nu så jag tänkte döda detta ämnet genom att ta reda på svaret så att vi bara behöver snacka fotboll!!!!!!!!

Trevlig fredag

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".