Så nära!

2008-06-16: Sverige var en övertidsminut från en bragdmatch.....då får inte Rosenberg frispark.....man tappar markering på Villa....och Petter är för het.

***

Nu visade det sig att det inte spelade så stor roll, men jag vill hövda att en poäng mot Spanien hade stärkt hela truppen otroligt. I och för sig fick man känslan av att man kan rå på de stora lagen och bara det är viktigt.

***

Första halvlek var bland de bästa Sverige spelat på 2000-talet tillsammans med bland annat andra halvleken mot Holland i förra EM och andra halvlek mot England i VM 2002.

***

Zlatan är Kung!, han gör det som man hoppats på så länge.....han bär Sverige på sina axlar....det är härligt att se. Hoppas att han tystat alla tvivlare en gång för alla. De som inte klarar av att se hans storhet nu är lika okunniga om fotboll som journalisten som på presskonferensen innan EM ställde frågan varför inte Ljungberg kan petas 77 gånger.

***

Heja Sverige

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".