Vändning!

2008-06-16:Roliga att det börjar bli helt avgörande matcher nu! Och det kunde inte börja bättre än vad det gjorde igår!

***

Turkarna gjorde en Liverpool och svarade för en jättevändning, på 15 minuter blev 2-0 till Tjeckerna 3-2 till Turkarna....sedan hann Turkarnas målvakt med att välta ikull Koller och Fröjdfeldt tvekade inte att ta upp den röda osten. Hoppas på fler liknande avgöranden nu när det gäller så mycket.......dock får Sverige gärna avgöra tidigare om inte Sveriges halva befolkning ska få hjärtinfarkt (tur att strejken är över)

***

Man är stolt att vara svensk i detta EM, landslaget spelar riktigt bra och dessutom levererar domarteamet med Fröjdfeldt i spetsen. Med sin noncharlanta översittarstil sprider Fröjdfeldt trots allt ett lugn på planen och tvekar inte ta kontroverrsiella beslut....tror till och med han njuter lite av det!

***

Fotboll handlar om vinnare.....sportvärldens bästa vinnare (med vinnare menar jag att man är bäst när det gäller, lär gärna boken med samma titel av Willy Railo) Tiger Woods visade ännu en gång sin storhet när han sänkte en sexmetersputt för särspel i majorn......ikväll väntar det 18 hål långa särspelet.

Heja Sverige

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".