Dödens grupp!

2008-06-16: Ikväll avgörs dödens grupp, och precis som när Sverige spelade i dödens grupp 2002 kan favoriten (då Argentina) bli utslagen. Ikväll är det Italien som riskerar att åka ut med dunder och brak....men som jag sagt tidigare kravlar de alltid sig kvar. Idag är dock läget det att Holland redan är gruppsegrare och har inget att spela för.....de kan göra en Portugal och vila halva laget och kanske kan Rumänien då vinna. I så fall kan Italien och Frankrike göra vad som helst och ändå inte gå vidare.

***

Är på konferens i Olofström hela veckan....kvällsaktiviteten för ikväll är Safari (måste vara för att alla tyskar ska på se skogens konung - jag hade hellre sett någon av kungarna på ett kortklippt fält i alptrakterna istället)

***

Såg att HV tappar Jämtin också.......guldets baksida är ett sönderköpt lag....och spelare med både hjärta och kvalitet är svåra att få tag i....fråga Kåberg....han fick bara hjärta.....eller Prestberg....ja, vad han fick vet jag inte....just det ett kontrakt i Allsvenskan....kan knappas betyda kvalitet.

***

Så inför ikväll, titta lite åt mig också....för jag ska ut och scanna skogarna efter älg!

***

Och sanna mina ord, skulle inte bli förvånad om Italien tar sin seger i 92:a och Holland kvitterar i 97:e.

Heja Sverige

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".