Bisonoxar i huvudet!

2008-06-17: Igår handlade mitt sista inlägg om dödens grupp.....och det är bara att erkänna att jag gjorde en liten miss där. Jag trodde helt enkelt att den gruppen hade speldag igår. Detta debackel måste berott på safarin utanför Karlshamn som hägrade igår.

***

Safarin förresten....vi fick se hjortar, bisonoxar, vildssvin m.m., men hade hellre sett Ballack hänga tvätt i bortre.....inte för jag gillar Ballack (han står lägre på respektskalan än exempelvis det av de djur jag såg i går och som börjar på V och slutar på -ildsvin) men för att jag gillar fotboll....och gillar man forboll måste man förstå skönheten i en sträckt vrist från 25 meter i fjärde maskan!

***

Men ikväll är det så dags för dödens grupp, men allt om den kan ni ju läsa i gårdagens sista inlägg!

***

Det närmar sig nu Sveriges match....ska åka från Blekinge med tåg hem till frikyrornas starkaste näste....och ska anlända 20.05, alltså 40 minuter innan matchstart......är jag inte hemma då ska SJ få veta att de lever och att enda sättet att kompensera mig är en biljett till kvarten!

***

Kämpa Sverige, Kämpa!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".