Vad va det jag sa?

2008-06-18: Ni som är aktiva läsare här på bloggen vet vad jag sagt under hela tiden som Italien haft problem. De kommer kravla sig vidare. Jag är ateist (om inte fotboll är religion och fadern sonen och anden är Sir Alex, Christiano och Sir Bobby Charlton), men det kanske är dags att börja ompröva det där.....i alla fall verkar det vila någon gud på Italiens sida....kanske inte är en slump att påven hyrt in sig i Italien.....många gånger (som i år) har Italien inte haft avgörandet i egna händer men ändå tagit sig vidare...det måste tyda på en gud!

***

På tal om gud......har ni hört talas om guden från Rosengård...ikväll ska han skriva ett nytt evangelie i bibeln...och inget knä i världen kommer stoppa honom.

***

TV4-koncernen har köpt Canal Plus - katastrof!!!!!!!!!!!!, ska de göra Pajas-TV av Premier League, Allsvenskan och Elitserien också......de har redan förstört Premier League-sändningarna en gång för runt 10 år sedan. Canal Plus sänder de bästa hockey och fotbollssändningarna, tätt följda av SVT. Jag är rädd över att se Ronald-McDonald-Peppe, Jidhe som devalverade sig själv genom att sälja sig på gatan till att sända pajasTV på fredagkvällar, en dumpad blond gammal målvakt eller en fjollig skåning med självlysande tänder som försöker vara krönikör i Canal Plussändningarna......för att inte tala om 48 minuter reklam i varje periodpaus, och halvtidsvila.

***

Heja Sverige, Heja!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".