Inför EM-finalen!

Senaste nytt inför finalen är att den motbjudande Ballack är spelklar....jag gillar honom inte personligen men inser samtidigt att han är en fantastisk fotbollsspelare.....han är tung som ett ton tegelsten, han är en härförare på ett tyskt vis och han är bara så fantastiskt tysk.....det är där det motbjudande kommer in.....jag kan inte tänka mig att min motbjudande känsla kommer av att han spelar laget som handlar spelare oftare än jag handlar mjölk och att mina sympatier ligger i laget som håller på att tappa världens bästa :) !

***

Det stora frågetecknet inför finalen är nu hur matadoren ska formera sina tjurar. Ska äntligen Fabregas få en plats i startelvan....om inte är det den konstigaste laguttagningen sedan Daniel Andersson tog plats på Svea Rikes innermittfält....men det gick ju ganska bra så man vet aldrig.

***

Vad tror jag om finalen då?

Det är väl som Lineker sa att man spelar 120 minuter sedan vinner Tyskland på straffar.

***

Frågan börjar närma sig....vad ska man göra när man inte har ett EM att följa när man vaknar imorgon???? Jag har några förslag.

- börja följa Silly Season på lite närmare håll, för att se om Wenger köper några 3-åringar, om Sir Alex lyckas sälja Saha som kan vara den sämsta fotbollsspelaren som gått i ett par skor...eller gått förresten...han hoppar ju alltid på kryckor, om Zlatans Inter ska förstärka truppen, om Wilhelmson lyckas hitta sin 59:e klubb, om Andreas Isakson hittar en bänk med värme i, om Ronaldo ska kunna gå på tjurfäktning istället för att träna i +2 grader, snålblåst och ösregn.....det finns mycket att hålla koll på!

- Touren börjar snart....dags att läsa in sig på de nya cyklisterna för året....vilket är ungefär 98% eftersom det är ungefär 2% av cyklisterna som klarar sig igenom en säsong utan att åka fast för doping.

.....men nu är det fotboll som gäller!

***

Sitt ner i soffan och njut!