Big Phelps...men är han störst?!?

2008-08-17: Då var han då med sina 8 guld kring halsen i detta olympiska spel.....och lovorden har inga gränser , och viss är det en fantastisk prestation.....men från att vara en fantastisk prestation till att bli den främste olympiern genom tiderna är en lång väg....och jag tycker inte Phelps har vandrat den vägen än........varför då undrar säkert en del???

Jo, det är bara simning som har 58 snarlika distanser, simsätt, lagkamper och medley.....i ingen annan sport finns så många olika möjligheter att ta guld i grenar som är snarlika varandra.....är man brottare och vill ta 8 os-guld får man snällt vara med i 8 olympiska spel i ett spann av 28 år......det är skillnad mot att kunna vara grym under 2 veckor. Enligt min mening är Carl Lewis världens största olympier genom tiderna.....han vann guld i längdhopp i 4 os i rad, i ett os vann han 4 guld....lägg därtill att han var obesegrad i 10 i längdhopp så har ni världens bästa olympier!!!!!!......det du Phelps.

***

Svenskarna är allt annat än bäst när det gäller......alla de som underpresterat borde köpa Willy Railos bok med titeln just ”Bäst när det gäller”.....den är ett hett tips för alla som är intresserade av att prestera förresten.

***

See you!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista