Återigen....det är inte Sveriges OS

2008-08-20: Holm tog sin fjärde fjärdeplast i ett stort mästerskap igår......det finns knappt någon som kommer ihåg den som kommer tvåa så den som kommer fyra kan nog glömma att bli förknippad med Peking. Det finns nu bara 2 förklaringar till varför Sverige inte lyckats alls i OS.....antingen kan man skylla på oflyt eller så är vi sämst när det gäller.....i många fall tror jag på det sistnämnda.....med så många medaljchanser borde några resulterat.

Holm tog sin fjärde fjärdeplast i ett stort mästerskap igår...
...det finns knappt någon som kommer ihåg den som kommer tvåa så den som kommer fyra kan nog glömma att bli förknippad med Peking. Det finns nu bara 2 förklaringar till varför Sverige inte lyckats alls i OS...
...antingen kan man skylla på oflyt eller så är vi sämst när det gäller.....i många fall tror jag på det sistnämnda.....med så många medaljchanser borde några resulterat.

***

Eva Berglund kom på 18e plats i öppet vatten och det är väl ungefär vad man kan förvänta sig av henne.

***

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det men nu gäller det att ta nya tag....men nu finns det snart inga nya tag att ta....OS går ju mot sitt slut.

På återseende

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista