God morgon.

2008-08-23: Efter gårdagens uppvisning av Jörgen Persson hade man ju hoppats på världens 8:e underverk....men nu blev det inte så.....men nästan.....Jörgen gör en match som är mirakulös av en 42åring. Hade det inte varit för Jörgens problem med den egna serven hade vi nog sett honom i finalen.

***

Sitter och tittar på finalen i fotboll......vilken härlig match det är. Argentina och Nigeria trumfar över varandra vad gäller teknik och talang. Har alltid tyckt att OS i fotboll är lika intressant som en match mellan Oldham och Swansea i League 2, men detta OS har tagit med mig i en total handbromsvändning och intresset har stigit markant. Inte för att det är lika prestigefullt att vinna som VM eller EM, men för att fotbollen som spelas är otroligt positiv.

***

Klyft förresten....hon gav bort ett OS-guld mot en 9:e-plats i längdhopp. Jag tycker man kan ställa krav på Klyft. Under en säsong när hon bara satsat på längdhopp ska man kräva minst ett personbästa.....dessutom kan man kräva att hon inte gör sin sämsta tävling under året, vilket hon gör. Hon har dessutom hoppat bättre i alla mästerskap i sjukamp än vad hon klarade när hon enbart tävlade i längdhopp. Svagt var ordet.

Ses snart igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista