Husqvarna missade poäng i Bunkeflo

Husqvarna FF har problem med målskyttet. Trots många fina chanser och en av säsongens bättre matcher blev det inget mål mot Bunkeflo. På ett långskott, som styrdes på en HFF-back, vann istället Bunkeflo med 1-0. Igår förlorade Myresjö stort i Lindome.

Husqvarna har bara gjort fem mål på sju matcher och det är för lite för att vara ett topplag. Sett till spelet borde HFF haft ett par mål bara i den första halvleken. Närmast var Kemajl Avdju med en ramträff. Fredrik Knutsson hade en nick i ribban.

- Vi var värda att få åtminstone en poäng mot ett svårt lag. Vi hade det mesta i första halvlek. I andra halvlek tog Bunkeflo över, men skapade inte många målchanser. En ribbträff och så målet då på ett långskott. Hade den inte touchat en av våra spelare hade skottet nog inte ens gått på mål, sade Fredrik Knutsson.

Bunkeflo-Husqvarna 1-0 (0-0)
1-0 (60) Marcus Nilsson
Publik: 330

* * *

Myresjö åkte till Lindome på lördagen med förhoppningar om poäng. Lindome var ett av lagen som låg bakom Myresjö i tabellen. Efter 15 minuter bara var matchen avgjord. Då var Lindome i ledning med hela 3-0!

Lindome-Myresjö 5-0 (4-0)
Daniel Ohlson 2, Johan Gunnarsson 2, Martin Hernefors.
Publik: 200.

Henrik Gustavsson
henrik.gustavsson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".