Överraskande poäng för J-Södra mot Örebro

För två veckor sedan blev det 6-0 till Örebro mot J-Södra. I returen på Stadsparksvallen blev det återigen sex mål, men nu jämnt fördelade. Mycket överraskande blev det 3-3 och faktiskt var J-Södra närmast segern. Örebro kvitterade med en minut kvar av ordinarie matchtid.

- Visst, vi tappar två poäng på slutet men jag är ändå oerhört nöjd med hur vi genomför matchen. Jag håller Örebro som seriens bästa lag, sade Olle Nordin i J-Södra.

Örebro fick ändå en kanonstart med ett ledningsmål efter knappt fyra minuter. Man dominerade spelet stort tills J-Södra kvitterade efter elva minuter, på lagets första riktiga anfall.

Sakta men säkert jämnades spelet ut. I halvtid var det 2-2, ett ganska rättvist resultat i en pigg och sevärd första halvlek.

Den andra halvleken kom att domineras av hemmalaget. Örebros fina mittfältsspel var som bortblåst. Patrik Elmander gjorde två mål och hans 3-2 med en kvart kvar att spela såg ut att bli ett segermål.

Örebro satsade enbart på långa och höga bollar in i straffområdet och med drygt en minut kvar studsade bollen turligt till Joel Riddez som kunde rädda en poäng åt närkingarna.

J-Södra-Örebro 3-3 (2-2)
0-1 (4) Fredrik Nordback
1-1 (11) Johan Elmander
2-1 (30) Michel Kamhie
2-2 (40) Sebastian Henriksson
3-2 (75) Patrik Elmander
3-3 (89) Joel Riddez
Publik: 3.645

J-Södras startelva:

Ivo Vazgec
------------------
Erik Backlund
Erik Skördåker
Daniel Karlsson
Carlos Banda
------------------
Hasan Cetinkaya
Aram Ibrahim (82)
Magnus Kjellsson
Andreas Nicklasson
-----------------
Patrik Elmander (86)
Michel Kamhie (65)
Avbytare: Johan Fäger (65), Johan Svedberg (82), Johan Andersson (86).