Pinsamt, J-Södra

0-7. I superettan. Nej, J-Södra hade ingen bra dag hemma mot Landskrona. Klasskillnaden var enorm.

- Ja, vad säger man? Det är skrämmande siffror. Landskronas passingsspel gjorde att vi ständigt kom till korta och fick enbart jaga. Vi kan inte mot ett exallsvenskt lag spelar med en man kort och tyvärr fick jag uppleva en uppgivenhet när målen började trilla in, sade J-Södras Olle Nordin.

Ett ordinarie J-Södra hade kanske kunnat störa Landskrona. Men sen en tid tillbaka har J-Södra svårt att få ihop ett slagkraftigt lag. Som mest har nio man ur A-truppen, som samtliga ska vara aktuella för att starta matcher, varit borta pga skador.

- Dom som inte inser att vi har skadeproblem måste se det nu, sade Nordin.

Nästa helg väntar en riktig nyckelmatch, som kan avgöra J-Södras framtida öde. Mjällby står för motståndet, blekingelaget som ligger under kvalstrecket och som är fyra poäng efter J-Södra.

- Vi har rest oss förr. Vi förlorade mot Örebro med 0-6 och kom igen snabbt. Det tror jag vi kan göra igen, sade Nordin.

Jönköpings Södra-Landskrona 0-7 (0-3)
0-1 Johan Andersson (6)
0-2 Antti Okkonen (22)
0-3 Pontus Segerström (31)
0-4 Matthias Eklund (56)
0-5 Matthias Eklund (79)
0-6 Alvedin Nezirovac (83)
0-7 Valentino Lai (90).

Utv, Jönköpings Södra: Michel Kamhie (69).

Publik: 2 262.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".