1 av 8
helena igen
2 av 8
helena 2
3 av 8
helena 3
4 av 8
helen a5
5 av 8
helena 6
6 av 8
helena 7
7 av 8
helen a7
8 av 8
helena 42

Så här går det till när du inte hör....

Den här morgonen gick jag till jobbet med blandade känslor. Ena sekunden blev jag sentimental och lite tårig i ögat, andra väldigt glad. Och anledningen till det är att....

En vänlig man vid namn Tommy har varit och lämnat en present till mig i postlådan. En chokladask!!!! Och gottegrisen Broström blev så glad så glad!!

Så jag satte mig och lyssnade på favoritmusiken och åt choklad. Halv fem på morronen! Mmmmm.....

Jag åt så mycket att jag blev trött. Något som händer oftare än du tror i Gomorron Dalarna. Vi är inte så pigga som vi låter, vi sover under musiken. Det är sant!

Och så äter vi godis. Hela tiden. Stoppar i oss!! Inte undra på att vi blir som vi blir, vi får ju en sockerchock varje morgon!! Det är sant!!

Sen händer det att vi får psykbryt och blir skogstokiga och gör en massa konstigt som typ på bilden. Inte snyggt men att vara morgonkompis gör så här med oss till slut. Det ÄR sant!!

Fortsättning följer snart......

Vi pratar inte med varandra, tycker inte om varandra och gör helst varsina saker under låtarna. Och om du tror att vi är så jävla glada som vi låter, så är det bara ljug!!!

Och så klär vi av oss ibland....det du! Det är sant!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista