Konsten att hålla ett nyårslöfte

Stefan Blomqvist från Djurmo, Gagnef, har snusat i 32 år och behöver hjälp att sluta.
Margareta Olgerfelt från Norbo i närheten av Ulfshyttan vill gå ner i vikt. Godis och bullar är den största anledningen till att det inte gått tidigare. Men nu jäklar ska det gå!

Vi följer dom två tappra och kollar hur det går med deras nyårslöften.

JUNI

Sommaravslutning

Ett halvår har gått sen du fick träffa Stefan och Margareta för första gången. Gomorron Dalarna ställer till med sommaravslutning, lite sammanfattning och så trillade det in ett somrigt brev...

MARS

Rune coachar

Hur går det för Margareta och Stefan? Vilka svårigheter har dom stött på och tycker dom fortfarande att det är lika viktigt med ett nyårslöfte?

Mentaletränaren Rune Gustafsson kom och stöttade och gav råd till de två tappra.

FEBRUARI

Sittgymnastik i Norbo

Margareta har fått nya krafter sedan hon slutade äta sötsaker. Hon har fått så mycket energi att hon dragit i gång en gympagrupp i sin by.
Hon bjöd in Lars och Stefan på sittgympa i hennes hemby Norbo. Åtta kvinnor och Stefan och Lars gymnastiserade under ledning av Margareta.

JANUARI

Hypnos i Borlänge
Vi tog med Stefan och Margareta på något dom aldrig gjort tidigare. Vi tog dom till Anneli Bäckman i Borlänge som jobbar med hypnos. Kunde hon kanske hjälpa våra tappra kandidater att uppfylla sina nyårslöften?

En mentaltränare hjälper till

Vi bjöd in Rune Gustafsson som jobbar som personlig coach. Det kan behövas när suget är som störst. Runes första föslag till Margareta och Stefan var att definiera sina mål med nyårslöftena.