1 av 8
Tommy, Denise, Johanna, Anderas och Marie
2 av 8
Det fullbelamrade jullbordet...
3 av 8
...visst ser det läckert ut.
4 av 8
Grisfötter var en av delikatesserna
5 av 8
Lars och Johanna var inte stormförtjusta i grisfötterna
6 av 8
Vi tävlade om vilka som gjort de godaste rätterna: Hotell och restaurange eller Livsmedelsprogrammet?
7 av 8
Marie och livsmedelsprogrammet vann
8 av 8
Över 40 maträtter hade eleverna kokat ihop. Imponerande!

Vi betygsätter julmat i Borlänge

Eleverna på Hushagsgymnasiets livsmedels- och hotell och restauranglinjer har gjort julmat som dom ska sälja på julmarknad. Eleverna och läraren Tommy var dock lite osäkra på hur maten smakade. Det ville således ha hjälp med att betygsätta julmaten. Lars tog sig an uppgiften men vad han då inte visste var att det bland mycket annat stod grisfötter på menyn.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".