1 av 6
Katedralskolans estetiska program kom och bjöd på smakprov från "Hairspray". Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
2 av 6
Katedralskolans estetiska program ska spela musikalen "Hairspray" i vår. Här ger Clara Wickström ett smakprov. Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
3 av 6
Christina Lindberg bjöd på svängig musik. Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
4 av 6
Ett smakprov från Hairspray. Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
5 av 6
Daniel Axelsson. Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
6 av 6
Munspel av Daniel Axelsson. Foto: Michelle Hallberg/Sveriges Radio
Afterwork

Hårspray i Afterwork!

Peje och Carina öppnade upp P4-puben igen och det bjöds som vanligt på all möjlig musik. Gäster - både Christina Lindberg, Daniel Axelsson och hela Katedralskolans estetiska program som under våren kommer att spela musikalen "Hairspray".

Gäster i programmet: Christina Lindberg som har sjungit tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz och som troligen är mest känd för sången ”De sista ljuva åren”, som från februari 1989 låg på Svensktoppen i 65 veckor.

Katedralskolans estetiska program kommer under våren att spela musikalen "Hairspray". Vi är såklart nyfikna på hur det kommer att låta, så hela gänget kom till oss för att ge ett litet smakprov.

Även Daniel Axelsson bjöd på livemusik i puben.


Missade du denna vecka - eller vill du vara med igen? Boka din gratisplats till nästa vecka på telefonnummer 0470-72 60 90

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista