1 av 4
Mats Johansson, präst, Anne Sjödin, journalist, Carolina Fredsdotter-Nilsson
2 av 4
Joakim Norin, toreador.
3 av 4
... och Sandra Alexandersson gör en annan, fast samma.
4 av 4
Louise Niska gör en Carmen...

Torsdag 19/2

09.30-10.00

I Sandviken är det full fart! Hammarskolan repar musikalen Carmen, som ska vara färdig i mitten av maj. Mikael Sanner besökte folkets hus för att få reda på hur man sätter upp en pjäs med manliga roller när det bara finns tjejer i klassen och hur mycket man egentligen kan lära sig genom att spela teater.

______________________________

10.00-10.30

I förmiddag torsdag hör du återigen Rådslag Gävleborg. Och den här gången är det vår panel med föräldrafokus som tar plats. Vi diskuterar vid vilken ålder barnen själva borde få vara med och välja skola.  Paneldeltagarna är Carolina Fredsdotter-Nilsson - läkare på Gävle sjukhus, Anne Sjödin - journalist på Arbetarbladet, samt Mats Johansson, präst på Gävle sjukhus.

Var med och tyck till du med - ring på vår telefonsvarare, 026 649999 , eller skriv till formiddag.gavleborg@sr.se, och lämna din åsikt, eller en fråga du vill ställa panelen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".