Torsdag 16/4

09.30-10.00 Skalliga män se hit!
På fredag sänder Lantz i P4 från Gävle, och i skrivande stund efterlyser vi skalliga män som bor i trakterna av Gävle, som skulle kunna tänka sig komma in till studion och hjälpa oss utröna: Hur många skalliga män får man plats med på Svenska Dagbladets ledarsida? Vi frågar Annika hur hon kom på idén.

10.00-10.30 Rådslag Gävleborg - föräldrapanelen
Hur pratar man med sina barn om något av de svåraste som finns?  Vi diskuterar barn och sorg med Mats Johansson, Anne Sjödin och  Carolina Fredsdotter-Nilsson

Vi fick även ett fint lyssnarmail:

Hej! sitter och lyssnar på ert program och vill förmedla ett samtal mellan mitt 5-åriga barnbarn och morfar. För min 5-ring är morfar inte död. Han finns i himmelen och tittar på oss. Hade barnbarnen hos mig i påskveckan. En dag när jag var på väg in i köket fick jag höra 5-åringen prata. Han stod framför morfars fotografi som alltid står på en bänk i köket och han sa:”Morfar nu har jag klätt på mig för Kalle och mormor och jag ska gå till affären förstår du. Hej då”
Från mormor som stod där med tårar i ögonen

10.30-11.00 Filmtipset
Från regissören till ”Fyra bröllop och en begravning” och ”Notting Hill” kommer nu ytterligare en komedi - ”The Boat That Rocked”.