1 av 2
Skulptur
2 av 2
Skulptur

Onsdag 21/10

Vår stafettgäst idag har varit utbytesstudent i London och bott i Nya Zeeland, och en sväng på Island, varit på gränsen att bli proffs i golf och jobbat på Tony Blairs presskontor och sitter i akademiska senaten och biblioteksstyrelsen i Uppsala.

Ja just det - Nämnde jag att han är 25 år gammal?

Länsmuséet 10.00-10.30


Ann Nilsén visar oss skulpturer från Länsmuséet.


Arbetarteatern Pegasus 10.30-11.00

Ett år har snart gått sedan Arbetarteatern Pegasus satte upp Woyzeck av Georg Büchner på Musikhuset och nu, mitt i den mörka hösten, bjuder de in till Johannespassionen, en pjäs av Mattias Andersson om två kvinnors kamp på jobbet, i hemmet och på förälskelsens förbjudna vägar. På scenen ser vi Nina Saunamäki, och Susanne Svanberg.

Charlotta Cederlöf träffade dem för att prata om föreställningen.


Stafettgästen 11.00-12.00

Alla människor har en historia att berätta.  Det är tanken bakom programpunkten stafettgästen. Varannan vecka kommer en gäst till studion för att berätta om sitt liv, sina tankar, sin filosofi - ge oss sin historia, helt enkelt. Han/hon väljer sedan ut vem som ska vara gäst näste gång. Idag är vår gäst Tore Övrelid.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".