Tisdag 24/11

Bokprat med Sara Hagström-Andersson och Josefine Tham Idag pratar vi om böcker som utspelare sig på internat:

Shreve, Anita: Efterdyningar
Oates, J C: Svart flicka/vit flicka
Hellström, Agnes: Ränderna går aldrig ur
Sittenfeld, Curtis: I en klass för sig


Vädret har fått spel!

Ja nog känns det konstigt att det snart är 1:a advent./Monica Lundin

Vad är det egentligen som händer med vädret? Lyssnare rapporterar om blommande växter och brist på snö.
_________________

Våra amplar med vita blommor som vi köpte tidigt i våras hänger kvar på altanen och blommar fortfarande. De får i år trängas med adventsgranen! Det har aldrig hänt förut. Med hälsning från ett grått men varmt yttre hafsband
/Charlie Åström
________________
Hej på Radio Gävleborg!
En väderiakttagelse får man väl säga att det är att jag var ute och skördade lite i trädgårdslandet i söndags. Jag plockade potatis, ruccolasallad och persilja. Allt helt ok att äta! (Potatisen var kvar i jorden för att jag var lite slarvig med att plocka upp allt i höstas).
Kändes lite märkligt att göra detta den 22 november.

Hälsningar
Bo Larsson
Näsviken, Hälsingland
____________

Hej på er.

Från vår balkong på andra våningen kan vi titta på en stor röd rosknopp i rabatten nedanför. Har tyvärr ingen bild på den.

Ing Britt Holmblad/Valbo


Önskemusik

Under Önskemusiken på tisdagar kl. 11-12 släpper vi fram dina vilda eller väldresserade önskemelodier. Det kan vara plågan som du inte tycker plågar tillräckligt ofta, det kan vara den glömda biten som du inte hört på oändligt länge eller den låt som får hela ditt system att gå i spinn. Önskemusiken är hur som helst din timme - åtminstone vad gäller musiken, programledarna förbehåller sig fortfarande rätten att prata sönder ett par minuter eller så.