Johannes Hallbom, Max Landergård och Jakob Larsson utgör humorgruppen Fabriken. FOTO: Peter Hallbom/SR
Hahahahahahaha... fan vad kul!

Mörk humor i P4 under mellandagarna

Förste kandelaberurgröpare Kärnhall
6:10 min

Under mellandagarna bjuder humorgruppen Fabriken på humor i P4. Blir Arne Weise skjuten av Benjamin Syrsa? Har Karl Bertil Jonsson börjat stjäla från försäkringskassan istället för av de rika? Och vad innebär regeringens julklapp till de arbetslösa: Fas 4?

Lyssna här på vårt webbexklusiva material!

Medverkar i humorprogrammen gör:

Max Landergård

Johannes Hallbom

Jakob Larsson

Lina Sundahl Djerf

Towe Cho Matre

Maria Marteleur

Kristin Rehnqvist

Gunnel Wallin

och Fredrik Skavlan

P4 gör en storsatsning på humor under jul och nyår. Humorgruppen Fabriken, bestående av Johannes Hallbom, Jakob Larsson och Max Landergård kommer under jul och nyår bjuda på sylvass, mörk, rolig och säsongsbetonad humor i P4.

Följ med på en resa genom det väldiga eterbruset under jul- och nyårshelgerna – där traditioner omkullkastas, relationer går i kras och familjer får besök av märkliga tomtar.

Programmen blandar imitationer, samhällssatir och sketcher i en väldig mix, och skojar med det folkkära som utgör våra jultraditioner. Utöver Johannes, Jakob och Max medverkar en handfull andra personer, däribland den kände programledaren Fredrik Skavlan.

- Fredrik är i regel mycket restriktiv med att delta i projekt utanför sin egen talkshow, därför kändes det väldigt kul att få med honom i programmet. Vi upptäckte då att också han har humor, säger Max Landergård.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".