1 av 6
Theresia Widarsson
2 av 6
Peter Sundén
3 av 6
Bengt Hallberg
4 av 6
Maria Eriksson
5 av 6
Bosse Andersson
6 av 6
Toralf Nilsson

LIVE ELVIS MED GLADA HUDIKTEATERN

Theresia Widarsson
spelar Tess och en del i tjejgänget Funny Girls. Theresia har inte stått på scenen ensam förrän i höstas och är ett stort stjärnskott. Ingen lämnas oberörd när hon sjunger Elvis Always on my mind.

Peter Sundén
är en kluven personlighet som finner stor lycka och framgång på scenen som den naturlige Joe Esposito. En roll som i hård konkurrens med Elvis. Han är en kreativ människa som fått stort gehör genom sin specialla framtoning. Hör Burning love.

Bengt Hallberg
är mannen med rösten. En f.d. trummis som tar mikrofonen i hand för första gången och gör det med stort engagemang och lever både in och ut, trots sin synskada. Bengt sjunger bl.a. Hound Dog.

Maria Eriksson
heter Marion Kesker. Hon alltså receptionisten på Sun Records, Elvis första skivbolag. Hon gillade Elvis, sparade hans telefonnummer och var den som tryckte på för att bolaget skulle ta in den udda Elvis.
- Jag är bara så bra, säger hon oblygt.

Bosse Andersson
från Forsa har en viktig roll i Elvis. Han kan bara ett fåtal ord, men vart och ett sitter exakt. Publikens jubel blir det. Inget annat.

Toralf Nilsson
är självklart Elvis. Han är veteran i Glada Hudikteatern. Har varit i många bärande roller sen 1996. Skriver egna låtar och är en av de mångsidiga personerna i teatern. Teater är roligt och bäst för honom, men att jobba med ved är ett nödvändigt ont. Han är bara stjärna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".