Tisdag 20 februari

Fredrik är sjuk och Melinda tittar på en film som vi ska prata om på torsdag. Det är alltså väldigt lugnt på redax. Men trots allt mannfall så känns det som om något nytt hänt. Vi har lättat lite.

Det är lite enklare den här dagen att göra Lantz i P1. På något sätt tror jag att alla riktigt arga och faktiskt hatiska mail som kommit till oss tagit mer kraft från oss än vad vi har förstått.

Men idag sken solen och vi åt en riktgt god och trevlig lunch i tv matsalen. Det blev ett djupt samtal om syskon och relationer. Ett så djupt samtal att alla satt med tårar i ögonen till den historia Ulph berättade.

Vi utmanade vår trygga radiohusvärld med att gå utevägen till restaurangen. Kyla: bra mot blåtiror och överkokta hjärnor, ett riktigt förbrödrande element som får folk (dvs radiomänniskor) att kasta menande blicka och utbyta ett vänligt ”fy fan” med varandra eller kanske tom ett ”vad kallt det är”.

Dagens mesta blåtira: Anna Jeppson i guld-dambandylandslaget.  

/Lisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista