Tisd 14 aug

Okej, vi har förberedelsevecka. Det betyder i stort att vi ska förbreda för vår sändningsstart som äger rum på måndag i nästa vecka. Men.

Justitieminister Beatrice Ask är ju redan inbokad till första programmet så vi kan koncentrera oss på annat. Som att dra skämt som ”vilken krydda åker alla båtar till?” ”Cayenn” eller ”vilken är den mest välkomnande kryddan?”, ”Kumm in”. Har jag nämnt att vi har väldigt dålig luft på vår redaktion? Det har vi. Dom dagar vi har någon luft alls är den väldigt dålig. Det ryktas om att luften i Radiohuset aldrig har bytts ut. Att vi fortfarande andas samma luft som Hyland och Jerring och den där lilla killen i bandförrådet som sedermera visade sig vara Patrik Isaksson. Som tur är har Fredrik tagit hit sin Soda Stream. Precis innan man håller på att svimma kan man släpa sig fram till den, suga tag om munstycket och trycka tre gånger tills maskinen ger ifrån sig ett pruttande ljud. Det är signalen för att man kan tänka i ytterligare 20 minuter. Och då händer det grejer ska jag säga! Du anar inte. Jag önskar att jag kunde berätta, men nu måste jag krypa iväg till kolsyrepatronen igen. På vägen kryper jag över dagens Expressen: ”Unga tjejer filmar när dom stryper varandra” - pyttsan! Förmodligen praktiserar dom bara på SR.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".