Lyssnarmail

Lördag morgon förberede jag mej ”minutiöst” till kl 10.00.

Öppnade båda ( 2 ), datorerna... till Ticknets hemsida...kom DIREKT på en sk ”KÖ-sida”.. som satte igång direkt. Meddelandetext: kommer att ta mera än 15 minuter..... Ok... låt gå.................... har koll.......

Samma minut kl 10.00 började jag RINGA telefon-BOKNINGEN...antagligen..KAOS..TYST i luren...upptaget i luren...osv .. RINGER envist hela tiden... i 40 minuter ( ej svar från datorerna..Rullar på....) PLÖTSLIGT får jag SVAR.. med att jag står
i kön.....

Väntar och väntar....35 minuter (1 timma 15 min totalt fr exakt kl 10.00) Nu pratar jag med en mycket stressad ung dam som har endast att erbjuda mej mina 2 biljetter HÖGT...HÖGT...UPP MOT TAKET.

VARFÖR DET? JAG HAR RINGT HELA TIDEN (med knapptryckning säkert 50-100 ggr) och har TVÅ DATORER PÅ GÅNG I KÖN UTAN KONTAKT.

SVAR från Ticknet att biljetterna var redan nästan helt slut kl 10.11. INTE ETT ORD OM EXTRA DAG för gruppen?????? Det har ju kommit fram att efter dessa 11 minuter så tog det endast ca 25 minuter när BÅDA konserterna var SLUT (dvs 36 minuter fr kl 10.00.) Vad är det som pågår? Det kan ju INTE stämma eller hur folket???

Datorerna stog i kön ytterligare par timmar utan kontakt......???

Har nu två biljetter till den FÖRSTA (tyvärr talade hon inte om att det fanns en dag till?) Känner mej verkligen lurad. NU ska vi sitta HÖGT...HÖGT..Uppe (Kanske når vi taket på Globen) MEN musiken kommer vi att höra eller hur!!!

HEJ VAD DET GÅÅÅÅR!!! men något är FEL? / Hälsningar / Sara

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista