7/9: Rekordras för S i Stockholm Fler gatumusikanter i Stockholm Hon räddade livet med mirakelkrafter

Bara 21,6 procent av väljarna i Stockholms stad skulle rösta på socialdemokraterna om det var val i dag. Det är den sämsta siffran sen mätningarna infördes.

Kulturborgarrådet i Stockholm, folkpartisten Madeleine Sjöstedt, vill  förenkla tillstånden så att det blir fler gatumusikanter på gator och torg.

Om inte infarten är plogad blir det ingen hemtjänst för en demessjuk 78-årig kvinna på Rådmansö i Norrtälje kommun. Det framgår av ett brev som Norrtälje kommun skickat ut.

Zonfira Eva Tan från Spånga räddade i somras livet på en klart mycket större och kraftigare man som föll ner i vattnet från en bergssluttning genom att handgripligen släpa honom uppför sluttningen. I dag tackas hon vid en cermoni. Men dessförinnan kommer hon förbi studion och berättar varifrån hon fick sina krafter.

Snart dags för vaccinsprutorna. Men vad ska alla de som är livrädda för sprutor göra? Vi pratar med psykologen som har doktorerat på injektionsfobi.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".