13/10: Nya Rågsvedhus för brandfarliga Första influensavaccinationen i länet Nygammal valgeneral ska vinna åt S

Ett 100-tal studentlägenhteter och cirka 20 hyresrätter i Rågsved i södra Stockholm har så dålig brandsäkerhet att stadsbyggnadskontoret inte vill låta hyresgästerna bo där. Men fastighetsägaren säger att de inte har gjort något fel.

I dag delades den första sprutan med vaccin mot svininfluensan ut i Stockholms län. Radio Stockholm sände givetvis direkt.

I kväll väntas den borgliga alliansen  i Stockholms stadshus besluta om att införa dubbdäcksförbud på Hornsgatan. Men socialdemokraterna vill förhala beslutet.

Fotbollsklubben Örgryte får böta 10 000 kronor efter som några på läktarna hade en banderoll med krav på Dawit Isaaks frigivning. Men nu ska Expressen betala klubbens böter.

Bo Krogvig blir socialdemokraternas valgeneral inför nästa års val. Han har tidigare varit framgångsrik och vunnit val åt (S). Men hur ska han vändra trenden här och se till att (S) vinner slaget om Stockholm?

I dag avslöjas vem som blir Årets Nybyggare, ett pris på 100 000 kr som delas ut av Kungen. Priset går till en person som lyckats skapa ett tillväxtföretag och står för nytänkande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".